Joop van der Linden benoemd tot erelid

Nieuw-Vennep, 16 oktober 2018

Gisteravond is ten tijde van de repetitieavond van het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer Joop van der Linden uit Rijsenhout benoemd tot erelid. Joop, al meer dan 20 jaar lid van het koor waarvan 10 jaar voorzitter geweest, ontving uit handen van de huidige voorzitter Jan van Groenigen een ingelijste erelid oorkonde. Naast zijn passie voor zingen kan Joop ook erg goed toneel spelen. Bij muzikale optredens van het koor in verzorgingshuizen heeft Joop meermaals een perfecte imitatie van een ‘Drents boertje’ neergezet die van alles meemaakte. Door zo’n 65 koorgenoten werd Joop maandagavond in de Witte kerk te Nieuw-Vennep toegezongen. Met oprechte woorden van waardering bedankte Joop allen voor de fijne jaren op koor. (met dank aan Piet Klaassen voor het maken van de foto’s)