Kerst met het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer in Hillegom en Nieuw Vennep

Zin om heerlijk mee te zingen met of te luisteren naar bekende kerstliederen? Weet u dan van harte welkom bij de kerstuitvoeringen van ons koor!
Op woensdag 20 december om 19.30 uur zingt het IMH, met medewerking van Ellis ’t Hooft op dwarsfluit, in de Maartenskerk in Hillegom tijdens de niet meer weg te denken interkerkelijke Kerstsamenzang. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Protestantse Gemeente Hillegom (pghillegom.nl/kerstsamenzang-in-hillegom-op-20-december-2023).
Op zondag 24 december levert het IMH een muzikale bijdrage aan de Kerstnachtdienst om 22.00 uur in de Witte Kerk in Nieuw Vennep. Op de website van de Witte Kerk (wittekerk.nl) treft u desgewenst meer informatie.
Beide keren uiteraard onder de bezielende leiding van Hans van Noord.
Van harte zingen wij u toe op 20 en 24 december; graag tot dan!