Dirigent ontvangt eerste jubileum CD ‘Zingt een nieuw lied’

Maandag 20 mei jl. ontving onze dirigent Hans van Noord uit handen van voorzitter Jan van Groenigen de eerste jubileum CD ‘Zingt een nieuw lied’.

De afgelopen maanden is Hans samen met recorder Rob van Dijk intensief bezig geweest om de opnames te ‘fine tunen’. Het resultaat mag er wezen! “De opnames zijn super strak geworden met een groot stereo effect. Ga er bij het luisteren eens goed voor zitten in de midden van uw speakers. Het klinkt echt geweldig” aldus onze enthousiaste dirigent. Op de CD verlenen naast de koorleden o.l.v. Hans van Noord ook trompettist Dieuwke Kloppenburg en fluitiste Mascha van der Maarl hun medewerking.

Vanaf maandag 27 mei is de CD (of USB-stick) te koop. De kosten voor de CD (of voor een USB-stick) bedragen € 12,00 per stuk en zijn verkrijgbaar via de koor- of bestuursleden.

De betaling kan via bankrekeningnummer NL65 ABNA 0442 5266 79. Graag met vermelding van het aantal CD’s en/of het aantal USB-sticks. De bestelde / betaalde aantallen worden dan de eerstvolgende repetitieavond overhandigd.

Hoe leuk is het om een CD cadeau te doen in plaats van een fles wijn of een boekenbon.