Spetterend Jubileumconcert Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer en Piet Joren benoemd tot erelid.

Afgelopen zaterdagavond was de kerkzaal van de Protestantse Gemeente De Rank tot laatste stoel toe gevuld met aanwezigen die het 25-jarige jubileumconcert van het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer o.l.v. Hans van Noord bijwoonden. De meer dan 500 aanwezigen genoten van de geestelijke zang van bijna 80 mannen. Dirigent Hans van Noord, die voor deze gelegenheid een spetterend jasje had gekocht, had diverse liederen gearrangeerd. Fluitisten Mascha van der Maarl en Ellis ’t Hooft zorgden samen met trompettist Dieuwke Kloppenburg voor muzikale medewerking. Bezoekers genoten van o.a. het ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, ‘Ik zal er zijn’ en van de instrumentale versie van ‘The Exodus Song’.

Tot grote verassing van hemzelf en zijn familie werd de 90-jarige Piet Joren, al vanaf het begin van het koor trouw lid, door de voorzitter Jan van Groenigen tijdens het concert benoemd tot erelid van het koor.

De reacties van bezoekers liepen uiteen van ‘het raakte me diep’ tot ‘geweldig!’ In dankbaarheid kijken de mannen van het koor terug op een zeer geslaagd jubileumconcert.