Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Het bestuur van het Interkerkelijk Mannenkoor Haarlemmermeer heeft moeten besluiten dat alle activiteiten van het koor tot nadere berichtgeving niet door kunnen gaan in verband met het Coronavirus. 

Wij volgen daarmee het advies van de overheid en het RIVM om contacten die niet hoogst noodzakelijk zijn zoveel mogelijk te beperken. Dit om het Coronavirus waar mogelijk in te dammen en in te perken. We denken daarbij in het bijzonder aan onze gewaardeerde oudere leden en onze trouwe leden met een broze gezondheid.

Koorleden: het wil niet zeggen dat de koormap nu dicht hoeft te blijven. Laat u op moeilijke  momenten bemoedigen door onze prachtige liedteksten. Dat we na deze periode weer vol enthousiasme bijeen mogen komen om tot Zijn eer weer met elkaar te gaan zingen.

Zodra we weer bijeen kunnen komen om te zingen zullen wij u dit laten weten.

Bestuur IMH